Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazba

Korizmeni koncert orkestra Opere HNK Split prigodno u Muzeju

'SPLIT,30,12,2004-VECERAS JE U SPLITSKOM HNK ODRZAN  PRIGODNI NOVOGODISNJI KONCERT SPLITSKOG SIMFONIJSKOG ORKESTRA PO RAVNANJEM MEASTRA HARIJA ZLODRE'
''
27.03.2013.
u 17:09

Na repertoaru su djela Charlesa Ivesa, Tomasa Albinonija i Giovannija Battiste Pergolesija

Orkestar Opere HNK Split pod ravnanjem maestra Harija Zlodre izvest će u četvrtak 28. ožujka (u 20 sati) u splitskom Muzeju hrvatskih arheoloških spomenika Korizmeni koncert. Na repertoaru su djela Charlesa Ivesa, Tomasa Albinonija i Giovannija Battiste Pergolesija. Solisti su Valentina Fijačko, Terezija Kusanović i Valter Lovričević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije