Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opera

Koprodukcija Komorne opere bb i Teatra Madlenianum iz Beograda

rita 2
(arhiva)
18.03.2010.
u 14:04

Beogradska premijera obiju bila je 16. ožujka u Bogradu, a slijedile su izvedbe u Požarevcu i Zrenjaninu. Hrvatska publika opere će vidjeti u svibnju u Zagrebu, Varaždinu i Puli.

Nova koprodukcija Opere bb iz Zagreba i Teatra Madlenianum iz Beograda sastoji se od dviju komičnih opera – “Rita” (na fotografiji Ronald Braus i Lidija Horvat-Dunjko) i “Angelika”. “Ritu” je režirao Dinko Bogdanić, a “Angeliku” Sefan Sablić.

Beogradska premijera dviju opera bila je 16. ožujka u Bogradu, a slijedile su izvedbe u Požarevcu i Zrenjaninu. Hrvatska će publika opere (koje se izvode u jednoj večeri) vidjeti u svibnju u Zagrebu, Varaždinu i Puli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije