Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni jazz

Koncert pomoći za usnoharmonikaša Nevena Mijača

Matija Dedić
arhiva VL
27.03.2012.
u 10:55

Koncert počinje u 18 sati i traje do ponoći, a sviraju Maja Savić & Joe Pandur, Zdenka Kovačiček & Pif, Valerija Nikolovska – LiVaDa, Zdenko Ivanušić kvartet, Franciska Fis 4tet i drugi

Čak šest sati jazza pripremili su glazbenici u humanitarnoj misiji. Naime, u srijedu 28. ožujka održat će se jedan u nizu koncerata pomoći za Nevena Mijača, jednog od najboljih hrvatskih usnoharmonikaša koji se liječi od karcinoma grla. U mnogobrojnim klubovima širom Zagreba i Hrvatske održavaju se humanitarni koncerti na kojima se prikuplja pomoć za skupo liječenje kojem se Neven podvrgava.

Tako je i Bacchus odlučio pomoći te organizirati mini jazz-festival na kojem će u šest sati nastupati velika imena naše jazz-scene. Koncert počinje u 18 sati i traje do ponoći, a sviraju Maja Savić & Joe Pandur, Zdenka Kovačiček & Pif,  Valerija Nikolovska – LiVaDa, Zdenko Ivanušić kvartet, Franciska Fis 4tet, Kristijan Beluhan & Matija Dedić, Jazz-Me-Do, Jasna Bilušić & New deal.

Sav prihod od ulaznica ide Nevenu Mijaču za liječenje, a cijena ulaznice je 40 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije