Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korak u život

Koncert za mlade bez obitelji i u spomen na maestra Šuteja

Miljenko Puljić, Ivana Šutej i  mladi dirigent Alan Kljaić
arhiva VL
28.11.2012.
u 15:33

Pod ravnanjem Ivana Repušića na koncertu u Lisinskom 4. prosinca nastupit će Zoran Todorović, Lana Kos i Valentina Fijačko

Stipendiranju studija mladih iz udomiteljskih obitelji i uspomeni na svog šefa-dirigenta Vjekoslava Šuteja Zagrebačka filharmonija posvećuje koncert pod ravnanjem Ivana Repušića na kojem će u Lisinskom 4. prosinca nastupiti tenor Zoran Todorović i sopranistice Lana Kos i Valentina Fijačko.

Na konferenciji za novinare koncert je predstavljen kao ovogodišnji vrhunac dobrotvorne akcije Korak u život kojom je do sada osigurana već 121 stipendija, a prilog se može dati i pozivom na broj 060 9001.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije