Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi CD

Kompilacija 'Best Of Bond… James Bond' za 50. rođendan

novi CD, kompilacija Bond glazbe
arhiva VL
25.10.2012.
u 13:22

Ovo izdanje na jednom mjestu donosi remasterirane snimke iz sva 22 dosadašnja filma kroz 50 snimaka na dvostrukom CD-izdanju

Pedeseta obljetnica od premijere prvog filma o tajnom agentu 007 "Dr. No", obilježena je 5. listopada u cijelom svijetu, kroz globalni " dan Jamesa Bonda". Taj dan službeno je objavljena i naslovna pjesma novog filma iz serijala o Jamesu Bondu – Skyfall u izvedbi Adele, koja je gotovo trenutačno osvojila top-liste širom svijeta. Obilježavajući 50. obljetnicu filmova o Jamesu Bondu, diskografska kuća EMI objavila je i novu kompilaciju popularnih glazbenih brojeva iz svih dosadašnjih filmova. Izdanje "Best Of Bond… James Bond" na jednom mjestu donosi remasterirane snimke iz sva 22 dosadašnja filma kroz 50 snimaka na dvostrukom CD-izdanju.

Od slavne James Bond Theme u izvedbi orkestra Johna Barryja, preko pjesama Goldfinger, Diamonds Are Forever i Moonraker Shirley Bassey koja je najčešće pjevala "Bond teme", zatim Thunderballa Toma Jonesa, pjesama We Have All The Time In The World Louisa Armstronga, Live and Let Die Paula McCartneyja i Wingsa, A View To A Kill grupe Duran Duran, License To Kill Gladys Knight, koje su obilježile klasičnu eru 007 filmova, pa sve do pjesme Goldeneye Tine Turner, Tomorrow Never Dies Sheryl Crow, The World Is Not Enough u izvedbi Garbagea i Madonninog Die Another Day te posljednjeg filma Quantum Of Solace u kojem su naslovnu temu Another Way To Die otpjevali Jack White i Alicia Keys, ova je kompilacija sa 23 teme na prvom CD-u definitivno najkompletnija kolekcija "Bond glazbe" do sada.

Tome treba pridodati i 27 glazbenih tema i originalnih pjesama iz svih filmova uključujući Mobyjevu verziju James Bond Theme, cijeli niz izvedbi John Barry Orchestra, glazbu Davida Arnolda, kao i pjesme koje su u raznim filmovima izvodila imena poput Scotta Walkera, The Pretenders ili K.D. Lang

Ova antologijska kompilacija u prodaji je na dvostrukom ili jednostrukom CD-u, a možete je i legalno downloadati na dallasmusicshop.com i to izravno putem ovog linka:

http://www.dallasmusicshop.com/album/strani/various-artists/best-of-bond-james-bond-50-years/8028/

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije