Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotoklub split

Klupska izložba 2012. otvara vrata u prvim minutama nove godine

gibanje
Velimir Bešić
30.12.2011.
u 14:06

Glavnu nagradu izložbe dobio je Duško Regul s kolekcijom Crvena maglica, dok su David Jakelić s Urbanim fragmentima 3 i Vanja Kuluz s buđenjem Havane osvojili drugu nagradu za kolekcije. Nenad Šaljić je Palagružom osvojio treće mjesto

Klupska izložba 2012. otvara tradicionalnu novogodišnju izložbu u galeriji fotografije Fotokluba Split u prvim minutama nove godine. Klupska izložba 2012. godišnja je natječajna izložba Fotokluba Split koja predstavlja mlade i do sada neafirmirane članove, a odabrana je 91 fotografija od 507 pristiglih na natječaj.

Glavnu nagradu izložbe dobio je Duško Regul za kolekciju Crvena maglica (kao i za prvu nagradu kolekcija), dok su David Jakelić s Urbanim fragmentima 3 i Vanja Kuluz s buđenjem Havane osvojili drugu nagradu za kolekcije. Nenad Šaljić serijom fotografija Palagruže osvojio je treće mjesto.

Nagrađene pojedinačne fotografije u slobodnoj temi odražavaju vrijeme u kojem živimo. Odlična fotografija mladog  Marija Bašića duhovita naslova "Kordon blue" izdvojila se iz većeg broja dobrih uradaka nastalih jedne subote u svibnju prošle godine, a drugo mjesto dijele Dioklecijan, Tuđman i Kerum na fotografijama Jakova Prkića i Vedrana Marketića. Velimir Bešić snimio je jedrenje iz ptičje perspektive, a Maja Prgomet odvela nas je da napunimo baterije pozitivnom i ispraznimo višak negativne energije pjevanjem i skakanjem na koncertu. Majda Rožić sve je to sve promatrala iz prikrajka uvijena u sjene kao u tonove muzike u ritmu adaggia, a svima njima dodijeljene su treće nagrade.

Zadana tema "Srića i smij" nije privukla očekivani broj originalnih duhovitih radova, no sigurno će svakoga kao i članove žirija osvojiti neponovljivi trenutak ushićenja i sreće dječaka koji grleći žuti balon promatra uličnog zabavljača na štulama mlade autorice Tine Gavranić. Radovi se mogu razgledati do 25. siječnja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije