Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncerti u Hrvatskoj

\'Kalendar djetinjstva\' Đorđa Balaševića gotovo rasprodan

Đorđe Balašević
arhiva VL
15.05.2012.
u 14:23

Ovi koncerti ujedno su i posljednja tri izvođenja programa u ovom obliku i riječ je o svojevrsnoj ekskluzivi za sve one koji još nisu uživali u ovom višesatnom programu omiljenog autora

Kako se bliže datumi gostovanja Đorđa Balaševića u Bjelovaru, Čakovcu i Koprivnici, tako se broj slobodnih ulaznica velikom brzinom smanjuje, ali još uvijek se mogu pronaći na određenim mjestima. Podsjetimo, Đorđe Balašević gostuje u Školskoj sportskoj dvorani u Bjelovaru 1. lipnja, u Čakovcu 2. lipnja u dvorani GOC te u Koprivnici 9. lipnja u dvorani Srednje škole.

Svi programi počinju u 21 sat, a ovi su koncerti ujedno i posljednja tri izvođenja programa u ovom obliku te je riječ o svojevrsnoj ekskluzivi za sve one koji još nisu uživali u ovom višesatnom programu omiljenog autora. Ulaznice za Bjelovar mogu se pronaći još samo na prodajnom mjestu Harma u Bjelovaru, ulaznice za Čakovec samo na prodajnom mjestu Videoteka.net, a ulaznice za Koprivnicu na prodajnim mjestima Eventima www.eventim.hr i prodajnom mjestu Šareni dućan u Koprivnici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije