Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Kako izgledaju jutra što dolaze zorom otkriva Drago Mlinarec

Drago Milnarec
arhiva VL
22.02.2011.
u 16:58

Drago Mlinarec ključni je hrvatski rock kantautor s nizom solističkih albuma i intenzivnom koncertnom karijerom, manje poznat i kao producent prvog albuma Azre, dobitnik je Vjesnikove nagrade "Josip Slavenski" za glazbu

Kako izgledaju jutra što dolaze zorom? Kako izgleda rosa što na cvijetu sja? Organizatori ovim svima dobro znanim stihovima, iz legendarnog Osmijeha, najavljuju nastup  kantautora i pjevača Grupe 220, predvodnika tzv. flower power generacije, povučenog umjetnika, slikara, fotografa i pjesnika. On je, naravno, Drago Mlinarec, a koncert će održati u petak 25. veljače u Klubu kulture u Križevcima. 

Drago Mlinarec ključni je hrvatski rock kantautor s nizom solističkih albuma i intenzivnom koncertnom karijerom, manje poznat i kao producent prvoga Azrina albuma, dobitnik je Vjesnikove nagrade "Josip Slavenski" za glazbu i prvoga "Starog mačka" za sveukupan doprinos hrvatskom rocku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije