Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Libertas Festival
Povratak na članak

Jiri Menzel u Dubrovniku poručio Miri Furlan da više jede

Prije premijere dokumentarca “Moj Dubrovnik”, češki se redatelj “pravdao” da je uvijek bio loš dokumentarist.

Komentari 6

10
101lakeoswego
15:42 04.07.2010.

i da se vise seksa hehehehehehehehe

VL
FE
Felicijen
17:12 04.07.2010.

Treba joj puno knedlički i prave dobre češke pive.

VL
PG
praseca gripa
23:31 04.07.2010.

Mira Furlan? Je li to ona Jugoslavenka? Ma zamislite koliko je to vazno koliko ona (ne)jede. Citateljstvo se ubi od brige za njezin apetit. Dajte,ne gnjavite nas besmislicama! Hvala!

VL
ST
strsica
23:46 04.07.2010.

Prase sa prasecom gripom. Ako te to ne zanima ne citaj. Jel te netko moli. Mira je legenda, a uvijek je bilo i bit ce gnjidica koje ce joj zavidjeti. A i ima uvijek postenih koji joj se dive!!!!!

VL
Avatar punkufer
punkufer
13:47 05.07.2010.

Koji drek od članka... Ocufana i ocvala glumica je smršavjela... Pa, koga briga za to???

VL
ET
eticus
08:39 07.07.2010.

Mira Furlan nikad nije bila dobra glumica. Bolje od glume su joj išle neke druge stvari. S obzirom da je u SAD-u napravila zavidnu glumačku karijeru, čudi me da ju toliko zanima gluma u Hrvatskoj, posebno kada je u više navrata dala do znanja da ju ne voli. Predlažem joj da glumački posao potraži u Srbiji. Isto vrijedi i za njenog prijatelja i komunistićkog državnog glumca Rade Šerbedžiju. Oboje su pobjegli iz Hrvatske početkom oslobodilačkog rata. Da su to napravili u SAD-u nikad ne bi dobili angažman u Hollywoodu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.