Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doza zabave i plesa

Jednodnevni tulum uz Mars festival u zagrebačkom Jedinstvu

Skunk Anansie
Photo by Morgan White
02.05.2010.
u 17:12

U osvježenom izdanju festival se vraća u novom ruhu kada će na njemu 28. svibnja uz gotovo dvadesetak izvođača širokog spektra kvalitetne glazbe po prvi put u Hrvatskoj nastupiti i Skunk Anansie!

 

Mars festival vraća se ove godine u novom i osvježenom izdanju, u petak 28.svibnja zamišljen kao veliki jednodnevni tulum na tri floora i sa gotovo 20-ak izvođača. Pokrivat će širok spektar kvalitetne glazbe, od žestokih gitara do modernih plesnih ritmova, nudeći pritom više od deset sati sjajnog provoda.

 

Glavna bina smještena je u dvorištu Jedinstva, a headlineri na njoj su grupa Skunk Anansie koji premijerno nastupaju u Hrvatskoj. Dio je to njihove povratničke turneje, prve nakon osam godina pauze. Jedan su od najutjecajnijih britanskih bandova 90-ih godina prošlog stoljeća.  Uz Skunk Anansie na glavnoj bini nastupit će Grad, Father i Quassar. 

 

Net Stage u Dvorani Jedinstvo poslužit će kao drugi floor namijenjen isključivo elektronskoj glazbi, a na njemu će svirati Kavinsky - jedan od najistaknutijih predstavnika francuske elektro house scene, Iva Starkova - rezidentica zagrebačkog Syrupa, DJ Rea, Itch - mnogima najdraži zagrebački DJ, Boodale i Symbolone.

 

A treći floor bit će tzv. Muzika na Marsu smješten u klubu Močvara, na kojem će nastupiti Atlas, Sound, Vuneny, The Orange Strips, The Hendikeps i GD2D, dok će preostali line up pozornice biti potvrđen u slijedećih tjedan dana.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije