Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muzealci

Jakov Radovčić dobit će nagradu za životno djelo

radovčić
Pixell
15.05.2010.
u 12:08

Hrvatsko muzejsko društvo nagradom za životno djelo koju će dodijeliti paleontologu J. Radovčiću, ispravit će na neki način šikaniranje i otkaz koje je taj stručnjak prošao u HPM-u gdje radi.

Hrvatsko muzejsko društvo nagradom za životno djelo koju će u ponedjeljak dodijeliti paleontologu Jakovu Radovčiću, ispravit će na neki način šikaniranje i otkaz koje je taj stručnjak prošao u HPM-u gdje radi.

Dugogodišnji rad i bavljenje Krambergerom i kostima neandertalaca bljesnuli su u “puževoj kućici” u koju je smještena priča o evoluciji od prapovijesti do modernih ljudi u novom Muzeju krapinskih neandertalaca kojemu je Jakovčić autor uz Željka Kovačića.

Komentara 1

MY
myka
23:08 16.05.2010.

Bilo bi sjano kada bi novinar/ka sagledali oba lica ovoga gospodina. Što se tiče stručnosti tu zbiljam nema konkurencije i za svoj stručni rad zaslužuje svaku moguću nagradu.. Ali već više desetaka godina on terorizira HPM svojom bolesnom ambicijom da postane ravnatelj pa je tako u jednoj uglednoj instituciji stvorio takvu paklenu radnu atmosferu da je to teško za povjerovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije