Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh "Parade"

Izvrsna gledanost filma "Parada" u francuskim kino dvoranama

 premijera filma parada
marko lukunić/pixsell
23.01.2013.
u 13:57

U prvom tjednu prikazivanja filma "Parada" Srđana Dragojevića u francuskim kino dvoranama film je pogledalo 21.500 gledatelja. Riječ je o koprodukciji Srbije, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.

Film \"Parada\" Srđana Dragojevića koji je nedavno prikazan i na Hrvatskoj televiziji (doduše, rascijepljen u nekoliko epizoda) samo je u prvom vikendu prikazivanja u francuskim kino dvoranama pogledalo 21.500 gledatelja. Do sada je ovu filmsku koprodukciju Srbije, Hrvatske, Makedonije i Slovenije vidjela publika u sedam zemalja. U Francuskoj je \"Parada\" koja govori o pokušaju održavanja gay pridea u Srbiji izazvala veliku javnu pažnju, pa je osim sveprisutnih plakata, o tom filmu bilo riječi i na francuskoj državnoj televiziji, a Dragojevićev film poslužio je i kao tema za tekst poznatog francuskog pisca Frederica Beigbederea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije