Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Draškovićeva

Izložba najboljih europskih radova dizajna i oglašavanja 2011.

noname
\"
19.03.2012.
u 22:23

Žiri se sastao 8. srpnja 2011. u Barceloni i dodijelio je jedan Grand Prix, 32 Zlata i 168 Nominacija među više od 900 radova pristiglih iz 25 europskih zemalja

Izložba "Art Directors Club of Europe: The best of European Design and Advertising Awards 2011"  otvara se u Centru za dizajn, Draškovićeva 45 u srijedu 21. ožujka od 14 sati. Art Directors Club of Europe - ADC*E je neprofitna organizacija europskih klubova kreativaca koja djeluje u 22 zemlje uključujući i Hrvatsku. Klub je osnovan 1990. godine s ciljem promoviranja izvrsnosti u europskom dizajnu i oglašavanju.

Žiri se sastao 8. srpnja 2011. u Barceloni i dodijelio je jedan Grand Prix, 32 Zlata i 168 Nominacija među više od 900 radova pristiglih iz 25 europskih zemalja. 

Na ovoj izložbi, u organizaciji Centra za dizajn i hrvatskog Art Directors Cluba, a pod pokroviteljstvom Večernjeg lista, prikazani su svi nagrađeni radovi ADC*E Awards 2011 te radovi članica koji su osvojili zlatne medalje na nacionalnim ADC festivalima.  Posebno su izloženi radovi hrvatskih autora nagrađeni na nacionalnom ADCC natječaju 2011. godine.

Izložba traje do 13. travnja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije