Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba

Izazovi linije - Suvremena keramika i staklo u Dubravi

Izazovi linije, izložba, staklo i keramika
arhiva VL
05.02.2012.
u 13:15

Autorica koncepcije i selektorica radova je Višnja Slavica Gabout, a izložba će se moći pogledati do 22. veljače

Izazovi linije - Suvremena keramika i staklo je tematska, žirirana izložba Sekcije za keramiku, staklo i porculan ULUPUH-a. Otvara se u Galeriji Vladimir Filakovac Narodnog sveučilišta Dubrava u ponedjeljak, 6. veljače u 19 sati.

Autorica koncepcije i selektorica radova je Višnja Slavica Gabout. Izložba će se moći pogledati do 22. veljače, a nakon Zagreba biti ćepredstavljena u Labinu i na krku. Izlažu: Vedrana Balković, Andrea Bassi, Željka Bračko, Smiljana Brezovec Meštrić, Ivančica Cvitić Znidarčić, Nadica Eichhorn, Đurđica Horvat, Pamela Ivanković, Vera Kovačić, Željka Korbar, Andrea Kržišnik Pušić, Višnja Markovinović, Marta Milunić, Ljerka Njerš, Sanja Stani (rad na slici)...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije