Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal ili...

Hrvatski pijanist Aljoša Jurinić odbio primiti treću nagradu na 'Stančiću'

Aljoša Jurinić
Martina Popovčić/PIXSELL
12.02.2014.
u 16:10

Pijanist ne želi obrazlagati svoju odluku zašto na međunarodno natjecanju u KD Vatroslav Lisinski nije htio primiti nagradu i novac

Hrvatski pijanist Aljoša Jurinić obratio se organizatorima u nedjelju završenog "5. EPTA međunarodnog pijanističkog natjecanja Svetislav Stančić" u KD Vatroslav Lisinski kratkom pisanom izjavom da je odlučio dodijeljenu mu ex aequo 3. nagradu zajedno s novčanim iznosom ne prihvatiti.

Pijanist koji je već pobjeđivao na velikim međunarodnim natjecanjima svoju odluku ne želi dodatno obrazlagati.

Komentara 2

LA
Laura Anny
12:22 14.02.2014.

mi stojimo iza svedske pjesme Euphoria, moja kcerka sa posebnim potrebama ima 'extra culo da pokaze put' i ja to sve prenosim u medie

LI
liliZG
13:14 13.02.2014.

mali se uvrijedio trećim mjestom, to je sve...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije