Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hotel Zagorje

"Hotel Zagorje" Ivane Simić Bodrožić ima beogradsko izdanje

ivana simić bodrožić u beogradu
arhiv vl
10.03.2011.
u 14:17

Hvaljeni i nagrađivani roman Ivane Simić Bodrožić "Hotel Zagorje" dobio je i beogradsko izdanje. Objavio ga je ugledni beogradski izdavač Rende koji objavluje i Jergovića i Tomića

Nagrađivana pjesnikinja Ivana Simić Bodrožić svojim je prvim autobiografskim romanom "Hotel Zagorje" dobila odlične kritike, ali i pohvale običnih čitatelja te osvojila nekoliko nagrada, među njima i proznog Kiklopa te nagradu Kočićevo pero koja dolazi iz Banje Luke. Ovih je dana njezin ratni roman o mladoj vukovarskoj prognanici koja gubi oca u Vukovaru i dolazi u progonstvo u Hrvatsko zagorje objavljen i u Beogradu. Srbijanski izdavač je ugledna kuća Rende koja u svom izdavačkom programu ima mjesta i za najpopularnije hrvatske autore poput Miljenka Jergovića i Ante Tomića. Ivanu Simić Bodrožić, koja očekuje i knjigu poezije prevedenu na španjolski jezik, u Beogradu 10. ožujka čeka i predstavljanje romana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije