Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazalište Kerempuh

"Gospođa ministarka" najbolja u regiji

'18.09.2012.- Zagreb, U Satirickom kazalistu Kerempuh predstavljena je nova predstava Branislava Nusica Gospodja ministarka u reziji Olivera Frljica. Nazocni su bili: Dusko Ljustina, ravnatelj kazalis
'Davor Visnjic/PIXSELL'
Autor
Mateja Šobak/VLM
23.11.2012.
u 20:11

Gospođa ministarka je na 29. susretima pozorišta BiH Brčko, održanima od 15. do 23. studenog u konkurenciji od devet predstava osvojila grand prix

Na 29. susretima pozorišta BiH Brčko, održanima od 15. do 23. studenog, najboljom predstavom proglašena je „Gospođa ministarka“ Satiričkog kazališta Kerempuh. U konkurenciji od devet predstava iz zemalja regije, predstava u režiji Olivera Frljića osvojila je grand prix nagradu prema ocjenama stručnog žirija, osvojivši tako, također, i novčanu nagradu od 6 tisuća eura. – Strašno mi je drago što je „Ministarka“ proglašena najboljom, posebno mi zbog ansambla koji se predao u ruke Frljiću u realizaciji ozbiljnog kazališnog projekta – rekao je Duško Ljuština, ravnatelj Kerempuha.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije