Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portal za putovanja

GlobalGrasshopper hvali zagrebački INmusic festival

INmusic
pixsell
10.03.2013.
u 12:29

Na ovom se popisu INmusic nalazi u društvu prestižnih festivala poput Benicàssim (Španjolska), Roskilde (Danska), Open'er (Poljska), Exit (Srbija), Pukkelpop (Belgija), Pinkpop Festival (Nizozemska)...

Nastavljaju se velike međunarodne pohvale zagrebačkom INmusic festivalu. Ugledni britanski  portal posvećen putovanjima  GlobalGrasshopper, čije savjete prate i slušaju na tisuće ljudi, drugu je godinu zaredom uvrstio najveći hrvatski open air festival na svoj popis 10 najboljih europskih glazbenih festivala. Odabir izvođača koji svakom posjetitelju omogućuje da pronađe nešto za sebe, dobra lokacija, odlična zabava i mogućnost produžetka godišnjeg odmora u Hrvatskoj prednosti su koje se ne smiju zanemariti.

INmusic festival postao je prepoznatljiv hrvatski brend čiji je značaj za turizam neosporan, a na ovom se popisu nalazi u društvu prestižnih festivala Benicàssim (Španjolska), Roskilde (Danska), Open'er (Poljska), Exit (Srbija), Pukkelpop (Belgija), Pinkpop Festival (Nizozemska), Rock am Ring and Rock im Park (Njemačka), Sziget (Mađarska) te The Isle of Wight (Velika Britanija).

GlobalGrasshopper nije jedini travel portal koji svojim čitateljima preporučuje posjet INmusic festivalu. Prije samo nekoliko dana to je učinio i poznati američki portal Travelfreak, a pretprošloga tjedna pohvale su stigle od jednog od najuglednijih svjetskih političkih portala The Huffington Post koji je INmusic festival uvrstio na popis deset svjetskih festivala koji se ove godine ne smiju propustiti. Vrijednost INmusic festivala i ranije su prepoznali brojni ugledni svjetski mediji pa je prošle godine festival dospio na popis 50 najboljih svjetskih festivala po odabiru CNN-a, a prednosti zagrebačkog festivala istaknuli su i BBC, London Times i mnogi drugi.

Nakon svega preostaje tek nada da INmusic neće postati slovenski festival.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije