Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pag Art Festival

Glazbeni festival PAF na Pagu počinje 1. kolovoza

pogorelic
Arhiv VL
18.07.2011.
u 16:22

Svi koncerti priređuju se u crkvi sv. Frane u Pagu, a prvi koncert počinje u ponedjeljak 1. kolovoza nastupom Krešimira Bedeka na gitari.

Čak sedam koncerata klasične glazbe očekuje publiku u gradu Pagu na Paškom umjetničkom festivalu / Pag Art Festival. Svi koncerti priređuju se u crkvi sv. Frane u Pagu, a prvi koncert počinje u ponedjeljak 1. kolovoza nastupom Krešimira Bedeka na gitari.

Slijedi nastup Lovre Pogorelića u samostalnom klavirskom recitalu. Posebno će zajednički koncert održati Nikita Borisoglebski (Rusija) na violini uz klavirsku pratnju Lovre Pogorelića. Među izvođačima bit će i Dmitrij Gordin (Rusija) na klaviru, uz večer poezije u odabiru Natalije Vorobjove Hržić (Rusija / Hrvatska). Nastupit će i mađarska sopranistica Emőke Barath uz pratnju Marije Grokotove iz Rusije na violini i Olge Filipove na čembalu. Pred kraj Pag Art Festivala bit će predstavljeni mladi glazbenici Dorotea Racz, violončelo, i Dmitrij Samograj (Rusija / SAD), klavir. Završni koncert održat će Robert Belinić na gitari. Svi koncerti počinju u 21 sat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije