Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječke ljetne noći

Generalnu probu za "Bal na vodi" možete pogledati za samo 35 kuna

bal na vodi, rijeka
arhiva VL
20.07.2010.
u 15:23

Orkestar Opere riječkog HNK izvodit će popularnu filmsku glazbu dok će plivačice Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Acqua Maris izvesti koreografirane prizore koji će podsjetiti na filmski klasik „Bal na vodi".

Ulaznice za generalnu probu svečanog zatvaranja festivala „Riječke ljetne noći“ pod nazivom „Bal na vodi“ mogu se kupiti na blagajni kazališta po popularnoj cijeni od 35 kuna. Naime, zbog iznimno velikog zanimanja publike i prilično dugačke liste čekanja za taj glazbeno-scenski događaj, umjetničko vodstvo Festivala odlučilo je izaći ususret publici te ponuditi ulaznice i za generalnu probu „Bala na vodi“. Generalna proba svečanog zatvaranja „Bala na vodi“ bit će održana na riječkom bazenu na Kantridi u petak, 23. srpnja, u 21 sat.

Orkestar Opere riječkog HNK Ivana pl. Zajca, pod ravnanjem maestra Igora Vlajnića, izvodit će popularnu filmsku glazbu koja je odavno postala dio kolektivne memorije, dok će plivačice Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Acqua Maris izvesti koreografirane prizore koji će nas zasigurno ponovno podsjetiti na filmski klasik „Bal na vodi“, uz atraktivan plesni nastup članova Baleta HNK Ivana pl. Zajca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije