Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazalište

Gavella svojoj publici nudi uskršnji popust za predstave

san ivanjske noći
Ustupila Gavella
03.04.2010.
u 12:02

Ne propustite u kazalištu "Gavella" u deset dana pogledati pet vrhunskih predstava po akcijskim cijenama ulaznica.

U Gradskom dramskom kazalištu "Gavella" od 1. do 10. travnja, u sklopu akcije "Gavella Vam za Uskrs poklanja", ulaznice za čak pet naslova možete kupiti po vrlo povoljnoj cijeni. Akcija je započela 1. travnja izvedbom predstave "Brana" Conora McPhersona, u režiji gošće iz Slovenije Mateje Koležnik u kojoj glumački briljiraju Ozren Grabarić, Sven Šestak, Dražen Kuhn, Sven Medvešek i Ksenija Pajić; nastavlja se 3. travnja (subota) predstavom "Alabama" Davora Špišića u režiji Daria Harjačeka, snažnom i dojmljivom pričom o "urbanoj Panoniji".

Slijede dvije izvedbe, 7. i 8. travnja, posljednje premijere kazališta "Gavella", predstave "Peer Gynt" Henrika Ibsena u režiji Aleksandra Popovskog, koja je već postala hit - predstava. "San Ivanjske noći" Williama Shakespearea, također u režiji Aleksandra Popovskog, predstavu koja je oduševila i kritiku i publiku, te osvojila mnogobrojne nagrade možete pogledati 9. travnja. Akcija "Gavella Vam za Uskrs poklanja" završava 10. travnja izvedbom predstave "Barbelo, o psima i djeci" Biljane Srbljanović, u režiji Paola Magellija, koja je pozvana da u konkurenciji sudjeluje na ovogodišnjem "Sterijinom pozorju".

Ne propustite u kazalištu "Gavella" u deset dana pogledati pet vrhunskih predstava po akcijskim cijenama ulaznica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije