Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INmusic
Povratak na članak

Franz Ferdinand na vrhuncu sve jačeg jarunskog festivala

Sviračka uigranost, mrvica naučenog hrvatskog i aduti poput "Michael", "Walk Away", "Matenee", "No You Girls" i "Take Me Out" – uz nešto pjesama s novog, još neobjavljenog studijskog albuma – bilo je više nego dovoljno.

Komentari 2

MD
Mladi delikvent
17:56 01.07.2012.

Sve jačeg? Nažalost, InMusic u najboljem slučaju stagnira, a realno lagano tone. Svoj vrhunac su doživjeli 2009. kada je postava festivala bila za prste polizati. Bilo je dobro i ove godine, ali 2009. je još uvijek u sjećanju.

VL
KO
kontras
21:26 01.07.2012.

festival katastrofa, posjeta podbacila potpuno, organizacija koma, otkazi, preskupe ulaznice za ovu ponudu i ovo vrijeme, sponzori ga napuštaju, mislim kako sve jači???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.