Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kina

Film "Sonja i bik" Vlatke Vorkapić uskoro u kinima

sonja i bik
arhiva
15.11.2012.
u 16:30

Ante je Vlaj iz Dalmatinske zagore, sin organizatora borbi bikova i vješti prodavač osiguranja. Poznat je po svojoj moći uvjeravanja. Sonja je Zagrepčanka, zagrižena aktivistica u borbi za životinjska prava

Nastao pod redateljskom palicom Vlatke Vorkapić, film ''Sonja i bik''  dolazi u kina 29. studenog. Komedija je to o dvoje mladih ljudi oprečnih svjetonazora, iz različitih sredina čije se sudbine, uz pomoć jednog bika, isprepletu.

Ante (Goran Bogdan) Vlaj je iz Dalmatinske zagore, sin organizatora borbi bikova i vješti prodavač osiguranja. Poznat je po svojoj moći uvjeravanja. Sonja (Judita Franković) Zagrepčanka je, zagrižena aktivistica u borbi za životinjska prava. Mladi, lijepi i osebujnih karaktera.

– Sonja je britka i inteligentna mlada žena brza na jeziku. Ja sam, za razliku od nje, puno pristojnija, ali baš mi je zato bio gušt glumiti taj lik. Sonja svima kaže sve u lice; što bih ponekad dala da sam takva! – kaže Judita Franković o mladoj aktivistici koju je utjelovila u filmu.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
16:47 15.11.2012.

Film je sigurno snimljen u Krapinsko-zagorskoj županiji na relaciji Zabok - Krapina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije