Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
festivali

Festival ljubavi i erotike Casanovafest uskoro u Vrsaru

jelena radan
arhiva
29.05.2010.
u 14:30

Casanovafest, festival ljubavi i erotike koji će se održati od od 24. do 26. lipnja. u Vrsaru., slavi povijesnu povezanost Casanove i Vrsara u kojemu je poznati zavodnik boravio u dva navrata.

Casanovafest, festival ljubavi i erotike koji će se održati od od 24. do 26. lipnja. u Vrsaru., slavi povijesnu povezanost Casanove i Vrsara u kojemu je poznati zavodnik boravio u dva navrata, 1743. i 1744. Kao što je zapisao u svojim memoarima, taj istarski gradić ostao mu je u sjećanju zbog dobrog ića, refoška i lijepih žena.

 Ljubav i erotika neiscrpan su izvor nadahnuća, stoga će festival u različitim umjetničkim sferama – književne večeri, izložbe, predavanja, gastronomski užitci, filmske projekcije i glazbena događanja – slaviti tu vječnu temu i svevremenska promišljanja o ljubavnim odnosima koje je i sam Casanova intenzivno proživljavao, a potom i slikovito opisivao u svojim memoarskim svescima.

 U sklopu ovogodišnjeg festivala održat će se književne večeri s Perom Kvesićem u ulozi moderatora koji će, uz Dragu Glamuzinu i pobjednika blogerskog natječaja za erotsku priču, ugostiti još mnoge ugledne pisce.

 Glazbeni program obogatit će Jelena Radan s veličanstvenim izvedbama fada, dok će showgirls plesačice Don't touch this izvesti svoj prvi službeni nastup nakon skorašnje zagrebačke premijere.

 Filmovi Casanovafesta ove će godine biti posvećeni mediteranskom erotskom filmu i velikanima poput Fellinija, Brassa i Bertoluccija. Galerije Casanovafesta ugostit će erotske radove velikog Miroslava Šuteja, a koordinator fotografskih izložbi Ivan Balić Cobra predstavit će radove Rina Gropuzza i Mare Bratoš.

 Uz stručno predavanje seksualne terapeutkinje Nataše Barolin Belić, uživat ćemo i u nezaobilaznim gastroafrodizijacima i noćnim zabavama, a sve u slavu ljubavi i erotike i neodoljivog zavodnika Giacoma Casanove!

 Casanovafest, festival erotike i ljubavi, osmislili su Boris T. Matić i Slobodan Vugrinec. Na tiskovnoj konferenciji otkrit ćemo kakvi Vas još užici i iznenađenja očekuju u Vrsaru i nazdraviti Vam uz tradicionalna istarska vina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije