Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna udovica
Povratak na članak

Fenomen benda koji traje i nakon 35 godina, a snimio je tek jedan album

Dubrovački hard-rock bend osnovan je 1982. godine, a i dandanas ima na tisuće obožavatelja u Zagrebu, Splitu, Mostaru, Sarajevu, Beogradu... Fanovi potegnu i stotine kilometara da bi ih pogledali

Komentari 7

RO
Rocky15
18:54 20.11.2016.

moj se bend zove crna ovca trajemo 32 godine i nismo snimili niti jedan albumali budemo hvala

VL
Avatar Slobodni
Slobodni
21:39 20.11.2016.

Nikad čuo za tu Udovicu, a nišam više baš u cvijetu mladosti.

VL
MA
mare0801
19:04 20.11.2016.

Hvala, uljepšali ste mi dan ovim člankom.Ali "Udovica" je prije svega bila lokalni bend s vojskom obožavatelja u Dubrovniku.Mislim da im nikad nije bilo ni stalo biti nešto vise.Iako sam pripadala 80-tih drugom "plemenu",uvijek smo ih svi respektirali.U to dobaa seljaci su slušali Magazin.I mi ,ponekad, u teškom pijanstvu.Narodnjaci?Nismo ni znali što je to do služenja JNA.

VL
Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
16:00 20.11.2016.

sjecam se da je i u sarajevu postojao band formula 2 koji nikad nije prerasao demo okvire a imao je vjerne fanove dal netko zna jel postoje jos

VL
JO
Jozica
13:59 21.11.2016.

Crna Udovica je prije svega društvo....s punom odgovornošću! Bio je to način života, ne hir....ili potraga za uspjehom, a kad ne tražiš onda i uspiješ....fenomen u svakom slučaju!.....na koncertu u Revelinu su se znale vrtit fotografije iz tog perioda....vidiš i sebe....zanimljivo....kronologija jednog vremena!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.