Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pulski laureat
Povratak na članak

Emir Hadžihafizbegović: Nagradu treba uzeti i staviti je odmah iza leđa

Ne volim revijalne festivale bez nagrada ni u kazalištu ni filmu , kaže Hadžihafizbegović koji je svoju Zlatu Arenu posvetio pokojnom vozaču Jadranku Kršnjeru koji ga je svaki dan vozio na snimanje

Komentari 6

RI
rikavac
22:51 27.07.2015.

cuj izjave ja sam Hrvatski glumac? Mamu ti balisku sto to ne kazes u Sarajevu da si Hrvatski glumac? Svi Hrvati od Cire ,Mamica evo sad i njega a kad dodju u Bosnu onda su Bosanci.Na Koncertu Bijelog Dugmeta u Sarajevu kad si bio ministar kulture u Kantonu Sarajeva izlazis na binu i pozdravljas sa Selam Alekum mamu ti balisku a na koncertu su bili i hrvati i srbi ,gosti raznorazni iz Hrvatske Srbije.

VL
DU
Deleted user
07:11 28.07.2015.

Pa nisi ti John Waine! Čuvaj to, čuvaj! Tako pak nisi dobar glumac! Čim ja vidim da netko glumi, j.... onda takvu glumu!!!!

VL
RI
RI813
20:24 27.07.2015.

odličan je glumac nije bitno sto je i tko je svaka čast.

VL
Avatar transdanubier
transdanubier
12:04 28.07.2015.

Jarane dragi, puno pametnije i humanije bi bilo da si tu nagradu posvetio nepoznatoj ženi koju si iz nehata i nesmotrenosti ubio - negoli svom vozaču koji ti je pribavljao žvakaće. I nakon svega si se trebao povući u osamu i tišinu i do kraja života u molitvi i postu okajavati taj svoj nemili čin a ne kreveljiti se i dalje svednevice po javnim medijima. Još će ispasti da si ponajbolji "hrvatski" glumac. Nije ni čudo kad pogledamo tko nam to i kakove filmove radi! Hrvatsku prikazati u što crnjem mraku i ludilu – onda ti je domaća pa i međunarodna nagrada zajamčena… A tebe će u Hrvatskoj jedino zlopamtiti po onoj us..noj reklami za neku pi.ljivu tele-operatersku kompaniju kojom bi gledateljstvu svaki put ogadio ostatak dana i večeri. Upamti, nisi ti, ba, Anti kojeg glumataš ni do gležnja; on je za tebe bio i ostat će zauvijek - Einstein!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.