Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐUNARODNA SURADNJA

Ekskluzivno doznajemo kako se radio novi spot Igora Geržine i Magdalene Chovancove

Geržina making of
Foto: Promo foto
1/16
18.04.2016.
u 16:31

Igor Geržina snimio je novi singl „Eastern Magic“ u kojem je ugostio saksofonisticu Magdalenu Chovancovu

Singl će pratiti i video izdanje čija se premijera očekuje ovih dana, a u 'making of' videu donosimo dojmove sa seta i detalje ove neobične suradnje.

Magdalena Chovancova, glazbenica je i saksofonistica dojmljive scenske pojave koja zajedno s gitaristom i producentom Robertom Fertlom djeluje pod projektom Threestyle koji se nalazi na prvom mjestu Groove Jazz Music Top 30 te u Top 10 izvođača na Billboard Smooth Jazz ljestvici.

Igor i ja smo trebali svirati zajedno na jednom velikom jazz festivalu u SAD-u koji je, nažalost, otkazan. Nedugo nakon toga Igor je predložio suradnju i snimili smo singl „Eastern Magic“. Polaskana sam Igorovim pozivom i čast mi je biti dijelom ovog glazbenog projekta. – izjavila je lijepa saksofonistica povodom ove suradnje.

 

Krajem godine Igor Geržina izdat će peti samostalni nosač zvuka te se može očekivati da će i najavni singl nastaviti stopama svojih prethodnika te ponovno oduševiti slušatelje diljem svijeta.

Mislim da je u svijetu vrlo rijedak ovakav oblik dueta, muški i  ženski izvođač na tenor saksofonu te ako uzmemo u obzir da se radi i o međunarodnoj suradnji, vjerujem u uspjeh ovog projekta. Kada sam pitao Magdalenu za suradnju, nisam znao da su ona i njezin suprug Robert već bili u Hrvatskoj. Prilikom snimanja spota pokazalo da bolje poznaju neke krajeve Hrvatske nego ja. Tako da smo se, u stvari, svi troje osjećali kao doma iako smo se tada prvi put vidjeli uživo – podijelio je s nama Igor Geržina.

Spot je sniman na više lokacija u Rijeci i na Grobničkom polju pod redateljskom palicom Mladena Đakovića. U spotu se pojavljuje i mlada francuska buldogica Duška, Igorova ljubimica. 

Premijera se očekuje se ovih dana, a do tada uživajte u ekskluzivnim kadrovima iz spota i fotografijama!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije