Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Đorđe Balašević s "Kalendarom mog djetinjstva" u Kastvu

Balašević u Kastvu
arhiva VL
03.08.2011.
u 09:58

U pulskoj Areni koncert je zakazan za 13. kolovoza, a dan poslije na istom će mjestu biti prikazan njegov film "Kao rani mraz". Organizatori javljaju da ulaznica još ima u prodaji

Već u samom početku večeri bilo je jasno da će to biti posebna noć. Brojni poklonici svih generacija pohodili su Kastav kako bi podijelili večer s omiljenim autorom  Đorđem Balaševićem. Smijeh je odzvanjao Crekvinom, trgom u Kastvu, a skladbe, koje je popularni Đole izvodio uz pratnju prof. Dujina za klavirom, autor je otpjevao u jedinstvenom zboru s publikom, ni trena ne skrivajući svoje emocije. 

Nakon više od tri i pol sata koncerta publika je ovacijama ispratila Balaševića. Svi ljubitelji Balaševića u Hrvatskoj ovo ljeto imaju još jednu priliku za susret s popularnim kantautorom. U  pulskoj Areni koncert je zakazan za 13. kolovoza, a dan poslije na istom će mjestu biti prikazan njegov film  "Kao rani mraz". Organizatori javljaju da ulaznica još ima u prodaji.

Ključne riječi

Komentara 24

MI
miso
11:40 03.08.2011.

Razlika između Đorđa i mene nije u godinama, već u tome da je on postao Đole, a ja sam ostao ja.

VU
vulgaris
12:27 03.08.2011.

Glavno da je čovjek koji je hrabrio sudionike traktorijade 1995. dobio mjesto u Areni dok onaj koji je bio na suprotnoj strani zaradio nogu u guzicu.

IM
immortella
22:23 05.08.2011.

ne sećam se da nam je taj pevao u kastvu od 90-te do 95.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije