Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotografije s istoka

Dojmljivi prizori Kirgistana na 'Izložbi' Franje Tota

kirgistan,izložba (1)
Foto: Franjo Tot
1/4
04.10.2012.
u 16:45

Prizore koje je Tot zatekao u surovim kirgiskim stepama, gradskim tržnicama kao i lica građana ove većinski muslimanske zemlje mogu se pogledati na 'Izložbi' koja se otvara ovog petka u 19 sati u kultnom lokalu Limb u Plitvičkoj 16

Daleki i Hrvatima nedovoljno poznat Kirgistan barem malo približit će prizori koje je tijekom posjeta ovoj egzotičnoj zemlji ovjekovječio vrsni fotograf i snimatelj net.hr-a Franjo Tot.

Prizore koje je Tot zatekao u surovim kirgiskim stepama, gradskim tržnicama kao i lica građana ove većinski muslimanske zemlje mogu se pogledati na 'Izložbi' koja se otvara ovog petka u 19 sati u kultnom lokalu Limb u Plitvičkoj 16.

>>Umjetnici mlađe generacije izlažu "Dimenzije humora"

Komentara 1

HO
horok
17:54 04.10.2012.

gdje je tu članak...gospodo ovo je servisna informacija poput pregleda kino predstava ....kakav članak od dvije rečenice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije