Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Davor Gobac: Obitelj i teretana recept su za sreću

06.06.2009.
u 15:18

Nekadašnji divlji dječak i zaštitno lice suvremene domaće rock and roll scene Davor Gobac, u 45. godini života okrenuo se “tretmanima uljepšavanja” i mirnijem životu. Frontman grupe Psihomodo pop uveo je novu modu u glazbeni svijet te je na listu za relaksaciju upisao i ime osobnog frizera Zdravka Solevskog iz Makedonije. Upravo pod cijevi njegova fena – u salonu Sasha na zagrebačkom Vrbiku uhvatili smo ga za kratki razgovor.

– Imam frizera iz Londona – našalio se Gobac.

– Sole je iz Engleske u Zagreb došao 2006., a sprijateljili smo se na dočeku ove godine na gaži u njegovu rodnom gradu Prilepu u Makedoniji. Meni se svidjelo kako radi sa škarama. On voli našu glazbu i tako smo započeli druženje – otkrio je Gobac te nastavio govoriti u svojoj maniri.

– Šteta što sam njega i makedonska fina vina upoznao sad kad me to više ne zanima. Ja naime već četiri godine ne pijem alkohol, a moja je odluka postala još čvršća otkad sam počeo trenirati. Svakodnevno odlazim u teretanu – pohvalio se 45-godišnji Dado, kako ga odmilja zovu prijatelji. Nakon burnih godina u glazbi, Gobac je zadovoljštinu pronašao u krugu obitelji i “kućici u cvijeću”. U domu u Zaprešiću koji je sam izgradio, on danas sanja o tome da što dulje ostane na sceni.

– Najvažnije mi je da me puste da sviram i da to potraje. Jer živim za glazbu i scenu. Imamo dosta posla, ali to nije uvijek bilo tako – kaže simpatični Davor Gobac koji za razliku od dana svoje mladosti energiju za pjevanje i “preobražaj” danas crpi iz sina Vilija i supruge Deane.

Uz njihovu podršku sve mu je lakše pa je tako i on nedavno stao uz svoju suprugu kad je odlučila napustiti karijeru balerine u zagrebačkom HNK te upisati studij lingvistike i komparativne književnosti. Iako se u karijeri često puta i opekao, Davor 15-godišnjem sinu Viliju nije zabranio da svira i postane “rock’n’roll klinac”. Od njega pritom ne skriva ništa pa otvoreno razgovaraju i o ponašanju koje je, eto, odlučio zauvijek promijeniti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije