Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
angažirano izdavaštvo
Povratak na članak

Dar srpskog Helsinškog odbora Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici

Od 1994. godine Helsinški odbor za ljudska prava Srbije objavio je 137 knjiga, 11 dokumentaraca i časopis Helsinšku povelju. Ta je biblioteka jučer darovana Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Komentari 5

EF
efteling
18:42 27.11.2009.

Da vas nasmejem.Da li sam rekao nesto pogresno?

VL
OB
observer
17:53 27.11.2009.

Ne znam kakva je svrha ovog \"dara\"! Je li zaista prioritet u Hrvatskoj da se njeni gradjani upoznaju sa krsenjem ljudskih prava u Srbiji? Nadalje, sumnjam da je Goldstein zainteresiran za ljudska prava Hrvata, Zidova i ostalih manjina sigurno jeste,, a vecinskom narodu kako bude!

VL
EF
efteling
18:03 27.11.2009.

Observer,ovo je kulturna oblast a ne politika.Postoje pametni ljudi u Hrvatskoj koji ne misle crno-belo,vec su intelektualci i samim tim im novih stiva nikad nije dosta,zato i jesu intelektualci a ne goveda koja idu za pastirima

VL
DU
Deleted user
18:04 27.11.2009.

Bolje bi bilo da se zalazu za pronalazenje posmrtnih ostataka nestalih iz Domovinskog rata, bolje bi bilo da se zalazu za povrat opljackanih kulturnih dobara za agresije 1991.-1995., bolje bi bilo da se angaziraju oko placanja odstete Republici Hrvatskoj i pojedincima od strane agresorske Srbije. A ovu si \"donaciju\" mogu ugurati u znamo svi mi kuda!

VL
DO
doktorica
10:36 28.11.2009.

Gosp.Goldstein je zaista pun mara za ljudska prava u Srbiji,da se bar brine toliko i za ljudska prava Hrvata u Hrvatskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.