Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobitnici

Damir Bartol Indoš pobjednik pete nagrade T-HT@MSU

msu nagrada, tht (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/6
23.03.2012.
u 21:50

Bartolova Zvučna instalacija O postajanju Čovjeka šahtofona osvojila je 75 tisuća kuna

Damir Bartol Indoš osvojio je prvu, Renata Poljak drugu, a Liuiza Margan treću nagradu, pete po redu T-HT@MSU nagrade koja im je dodijeljena u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. U konkurenciji je bilo 40 radova.

Bartolova Zvučna instalacija O postajanju Čovjeka šahtofona osvojila je 75 tisuća kuna, video rad Renate Poljak Režiranje glumaca/režiranje uvjerenja za dokumentarac o spikeru Ivanu Kulundžiću, kojeg javnost pamti kao dječaka Boška Buhu iz kultnog filma, osvojio je 70 tisuća, a prostorna instalacija Margan 65 tisuća kuna.

Žiri je pohvalio i tri rada koja nisu nagrađena, ali zaslužuju biti istaknuta - Rosu kao krv Silvija Vujičića, Body Scan Sandra Đukića te Rad spašava Marka Markovića. Do nedjelje traje glasanje za nagradu publike koja će se objaviti početkom tjedna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije