Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pulska odbijenica
Povratak na članak

Dado Topić: Ne bih ni Madonni dopustio da nastupi u Areni

Kakvi su kriteriji po kojima netko ocjenjuje umjetničku vrijednost, pitaju poznati pjevači, koji bi i sami mogli lako postati tema sličnog povjerenstva.

Komentari 8

LU
luena
20:54 13.04.2010.

E ,kad nemoze MPT...nemogu ni jedna od ove dvije,nit iko drugi...ovo je vise neg bezobrazno koju hajku na covjeka prakticirate,savim bezrazlozno... nemoz ni Dado ,ni Colic nitko...Inace vam treba arenu dici u zrak...Pa se slikajte sa njom...

VL
LU
luena
23:21 13.04.2010.

Ovaj Dado Topic jeli to taj ,koji je dobio u Osijeku na sudu batina od njegove rodbine ?... ;)

VL
MA
mar06mir
12:05 14.04.2010.

\"Dražen Turina Šajeta kaže da Thompson ne bi trebao pjevati nigdje u Istri, koja njeguje antifašizam.\" Kao da ostatak Hrvatske njeguje fasizam. Sudeci po ovom majmunu prije bih rekao da Istra njeguje idotizam.

VL
OB
-obrisani-
14:52 14.04.2010.

ja mislim da je za hrvatsku najblje da amputira taj komunistički atavizam. vuk sit i ovce na broju.

VL
OB
-obrisani-
14:57 14.04.2010.

thompson voli obitelj, domovinu i vjeru. thompson je fašist. eto, sad napokon imamo definiciju fašizma. antifašisti su im suprotnost. antifašisti mrze obitelj, domovinu i boga. jadna li im majka.

VL
OB
-obrisani-
14:59 14.04.2010.

meni najviše žao djece.

VL
OB
-obrisani-
18:24 14.04.2010.

Dobro je da se Dadu Topica nista nepita...Nebi ni ja tebi dopustila da nastupis u Areni...

VL
OB
observer
15:25 20.04.2010.

Pa sto je sa ovom Istrom? Politicari koji provode cenzuru i odredjuju ljudima sto ce slusati, gledati...Ma je su li oni culi za pravo izrazavanja kao jedan od temelja demokratskog drustva! Cekamo samo da pocnu zabranjivati clanke u novinama..oops..to jee nemoguce, vecina novina su rezimska glasila.. A i Arena je valjda \"zajednicko\" vlasnistvo naroda /drzave/, kako moze onda vladajuca garnitura upravljati sa tim kao da je to privatno vlasnistvo? Ima li rijec \"konzenzus\" nekakvo znacenje u politickom zivotu Istre..ili je na djelu diktatura profesionalnih politicara koji su trenutno na vlasti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.