Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U CeKaTeu

CeKaTe poziva na susret sa Zlatanom Vehabovićem

Zlatan Vehabović
arhiva VL
21.08.2012.
u 15:08

Publika će imati priliku za neformalan razgovor s umjetnikom, a usto će saznati kako izgleda jedan njegov dan proveden u ateljeu, ali i kako se osjećao na svojoj izložbi u New Yorku

Popularni Centar za kulturu Trešnjevka koji nije mirovao ni tijekom žarkog zagrebačkog ljeta nastavlja svoj program. Za četvrtak 23. kolovoza (21 sat) pripremaju susret s likovnim umjetnikom Zlatanom Vehabovićem. Svi su pozvani pod zvjezdano noćno nebo, u hladovini atrija CeKaTea (Park Stara Trešnjevka 1) na novi događaj u  sklopu “Prvog ljetnog diskonta kulture“.

Zlatan je mlad i perspektivan umjetnik koji zasigurno ima mnogo toga podijeliti s publikom, a ovom prilikom predstavit će svoje najnovije radove. Osim samog predstavljanja, publika će imati priliku za neformalan razgovor s umjetnikom, a usto će saznati kako izgleda jedan njegov dan proveden u ateljeu, o ovogodišnjoj suradnji s Peugeotom i oslikavanju njihova automobila, ali i kako se osjećao na svojoj izložbi u New Yorku i  kako ga prihvaćaju klinci na likovnim radionicama, od kojih je mnoge vodio upravo za djecu CeKaTea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije