Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDLU

Bruketa&Žinić s publikom propituje komunikaciju i medije

bruketa i žinić
PIXSELL
14.03.2012.
u 13:59

Izložba će se održavati na više mjesta unutar prostora fizički i digitalno, a traje devet dana, do 25. ožujka

Bruketa&Žinić predstavljaju multimedijalnu instalaciju izložbom koja se otvara 16. ožujka u 20 sati u galeriji Bačva u HDLU.  Instalacija tematizira suvremenu komunikaciju i medije pa će i publika biti sastavni dio izložbe, a vlastitu ulogu moraju shvatiti sami. Izložba će se održavati na više mjesta unutar prostora, fizički i digitalno, odnosno online i offline, poručuju iz agencije. 

Ta nesvakidašnja instalacija bit će postavljena samo devet dana, do 25. ožujka. Iz agencije tražili su upravo prostor galerije Bačve za održavanje izložbe. Nakon završetka izložbe instalacija će se moći vidjeti na web-stranici bruketa-zinic.com. 

Agencija Bruketa&Žinić dobitnici su otprilike 350 međunarodnih stručnih priznanja na području dizajna i komunikacija. Njihovi radovi redovito se objavljuju u nekim od najuglednijih svjetskih publikacija iz tog područja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije