Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuski pisac
Povratak na članak

Bruckner: Ne i islamofobiji i islamofiliji

Bruckner je bio jedan od gostiju na predstavljanju jubilarnoga, 20. broja Europskoga glasnika koji je u Muzeju Mimari okupio brojnu publiku, koju je Bruckner uveo u sadržaj te jubilarne revije govoreći im o aktualnoj temi "Europa, islam i islamizam"

Komentari 6

KO
Komacero
15:02 08.02.2016.

Francuska ko nekadasnja kolonijalna sila koja je tlacila islam i muslimane nema pravo ni moralno a kamoli politicki nametat nekolojalnim zemljama svoju ideologiju ljubavi prema islamu.Kad sam bil u Tunisu rekli mi domaci Tunizani najveca je fora okinut Francuskinju milomm ili silom ponizit je i dokazat nadmoc.Znamo kako su intregirani muslimani u francuskom drustvu i to bi bilo to zato dolaze ovakvi j...vjetri u hrvatsku pripremit teren za islamizaciju iste te uz domace psihopate i ljubitelje drugacijeg dobijamo multi kulti teroriste

VL
KO
Komacero
15:11 08.02.2016.

Prije nekoliko mjeseci citajuci novine i onda sulude izjave IS da ce osvjit Evropu samo sam se nasmijo a danas znam da to istina.Pisalo je ovako prvo cemo doc ko izbjeglice naselit se i nase zene ce radat ko na traci,onda cemo s....vase zene a kad nas bude vise premlacivat domace i unistit vasu crkvu i vjeru .....Svako ko je zivio ili kontaktiro sa tim ljudima zna njihov mentalni sklop koji ni pod razno nece prihvatiti nase poglede i svacanje zivota i svjetonazore kako politicke ili vjerske

VL
BA
bakulušić
19:52 08.02.2016.

Gospodine Bruckner, traženje istine nije revizionizam povijesti. Opet dobivate krive informacije. Prije iz Beograda a sada iz Zagreba gdje komunistička djeca nastoje sačuvati stečene pozicije i naslijediti svoje očeve u raspodjeli značajnih kulturnih i, prije svega, političkih položaja i utjecaja. Gospodin Zlatko Hasanbegović je najbolje što se Hrvatskoj moglo dogoditi i nikada osobno ne bih u Francuskoj sudio o nekom francuskom ministru!

VL
Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
06:38 08.02.2016.

radi ovakvih članaka koji daju toliki medijski prostor luđaku samoubojici i ideologu zla - ekipu iz HINE treba smijeniti

VL
BA
bakulušić
18:23 08.02.2016.

Niti jedna vjera nije opasna pa ni islam. Opasni su ljudi a ne vjere.Francuska revolucija je dovela do toga da se u Francuskoj, zbog nedostatka vjernika, ukidaju katoličke župe i zatvaraju crkve. No, Francuska time nije riješila nijedan problem u životu francuskog naroda ni francuske države. Čime se to gospodin Bruckner hvali?

VL
KK
klara.kos.73
00:29 12.02.2016.

a da se vratiš u Izrael i nama prestaneš kakati, imate vi dosta svojih sranja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.