Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Interliber

Britanski kutak i štandovi iz susjedstva na Interliberu

'08.11.2011.,  Zagreb - Na Zagrebackom velesajmu otvoren je Interliber Photo: Davor Visnjic/PIXSELL'
'Davor Visnjic/PIXSELL'
10.11.2011.
u 14:42

Na sajmu su gostovali Emme House iz britanske udruge izdavača i Nathan Hull iz Penguina, a pozornost je privukao i čitač Planet9

Osim štandova iz susjedstva, od Crne Gore i Bosne i Hercegovine do Srbije, te stalnog sudjelovanja Irana, na zagrebačkom Interliberu ove se godine može naći i tzv. britanski kutak. Riječ je o gostovanju britanskih poznavatelja izdavaštva Emme House, direktorice za međunarodnu trgovinu britanske udruge izdavača, te Nathana Hulla, direktora nakladništva u Penguinu i dugogodišnjeg direktora digitalne strategije u Universal Musicu, gdje je osmišljavao digitalnu strategiju za izvođače poput U2, The Rolling Stonesa... Tema njihova izlaganja na Velesajmu bila je budućnost izdavaštva, s posebnim osvrtom na digitalno izdavaštvo. A ono je zbog izvrsno posjećenog štanda Hrvatskog telekoma u 6. paviljonu ove godine prisutnije u ponudi sajma. Tako se na tom štandu reklamira čitač Planet9, ali i knjižara Planet9. To je projekt s kojim već surađuju mnogi domaći izdavači i na kojem je, primjerice, već dostupan i novi roman Ede Popovića.

No ne da se ni stara dobra tiskana knjiga. Tako je trećeg dana sajma među traženijim knjigama bio roman Carlosa Ruiza Zafona "Marina", ali i bespoštedna knjiga Keitha Richardsa "Život". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije