Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni hitovi

'Beatlemanija' će obilježiti glazbeni dio festivala Cest is d' Best

The Beatles Revival Band
arhiva VL
02.06.2011.
u 15:26

Marko Tolja, Ervin Baučić i Robert Mareković pjevaju uz The Beatles Revival Band u petak 10. lipnja u 21 sat na Cvjetnom trgu

Svoje sujdelovanje na popularnom međunarodnom uličnom festivalu "Cest is d' Best" potvrdili su pjevači Marko Tolja, Ervin Baučić i Robert Mareković. Oni tako postaju  dio velikog koncerta posvećenog slavnim Beatlesima. Posjetitelji će ih čuti i vidjeti u sklopu koncertnog nastupa sastava The Beatles Revival Band u petak 10. lipnja u 21 sat na Cvjetnom trgu.

Zbog The Beatles Revival Banda, pojačanog s tri pjevačke zvijezde, sljedećeg bi petka na Cvjetnom trgu mogla zavladati prava "beatlemanija".

Komentara 1

LI
lipi25
03:19 03.06.2011.

Nisam ih dugo gledao,odlični su basista ima isti glas ko Mekartni..jedva čekam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije