Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko slavlje
Povratak na članak

Ban Ki Moon na hrvatskom božićnom koncertu u New Yorku

U programu je predviđen i nastup dalmatinske klape Astoria i Hrvatskog zbora iz New Yorka, koji od 2005. godine pjeva na tradicionalnom božićnom koncertu u Astoriji pod ravnanjem Drage Bubala

Komentari 8

BR
brainiac
19:53 10.12.2010.

U Hrvatskoj nema djecjih domova kojima treba pomoc?

VL
OP
operativac
21:29 10.12.2010.

Bozicni koncert pod pokroviteljstvom komunistickoga predsjednika koji ne vjeruje niti u Bozic niti u Boga. Drz\'te si taj koncert sto dalje od nas postenih i Bogoljubnih iseljenih Hrvata, majku vam vasu jugoslavensku, izdajnicku. Zivio TOMISLAV MERCEP!

VL
DU
Deleted user
07:13 13.12.2010.

operativac baš si prosti nepismeni đikan, Ban Ki Moon je Korejanac (Južna Koreja), koji je poznati diplomat, demokrat i generalni sekretar UN. O kakvom \"komunističkom predsjedniku\" ti pričaš jadni čovječe.

VL
MI
mirjana22
14:26 13.12.2010.

Glavni je pokrovitelj predsjednik Ivo Josipović, a dolazak na „Hrvatski Božić u New Yorku“ najavili su glavni tajnik UN-a Ban Ki Moon, njegov pomoćnik za ljudska prava Ivan Šimonović i veleposlanik RH u UN-u Ranko Vilović. --------------------------------------------------------------------- goghar: procitaj, ovoo gore, o tome operativac govori.

VL
HG
hrvatska gruda
02:02 14.12.2010.

Hrvatski Bozic u New Yorku ce se odrzati u velikoj dvorani Linconovog centra u Manhattanu pod pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovica a glavni organizatori ovog koncerta su jugonostalgicari koji su postali jako veliki vjernici i pjevaju bozicne pjesme, a u takozvanoj klapi Astoriji pjevaju sami partizani a pogotovo onaj isti koji pjeva u crkvi aleluja a zvijezda petokraka mu je na sredini cela.Sve je to banda lopovska.Doslo je vrijeme da se rijesimo takvih lesinara....

VL
PI
picekmoj
03:20 14.12.2010.

Hrvatska grudo, Bog te blagoslovio, rijeci ti se pozlatile.

VL
PI
picekmoj
03:28 14.12.2010.

U programu je predviđen i nastup dalmatinske klape Astoria i Hrvatskog zbora iz New Yorka, koji od 2005. godine pjeva na tradicionalnom božićnom koncertu u Astoriji pod ravnanjem Drage Bubala ------------------------------------------------------ A jel se zna tko je taj Hrvatski zborr iz New Yorka???? nije to valjda ovaj na slici, ne izgledaju domaca lica, sve nepoznato u nekoj magli.

VL
HG
hrvatska gruda
17:38 14.12.2010.

E moj picek vjerujem da govore o Hrvatskom zboru koji jos nije ni konstruiran a na ovoj slici je poznat samo maestro Bubalo....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.