Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže se glumci

Audicija za novu dramu u HNK Split

Samo M. Strelec
pixsell
19.02.2013.
u 14:49

Predstavu će režirati Samo M. Strelec, a rad na njoj počet će krajem ožujka 2013. Premijera je zakazana za 22. svibnja 2013. godine na velikoj sceni HNK u Splitu.

Rijetke su audicije u našim kazalištima, posebno onih najvećih – institucionalnih. Stoga veseli vijest da se upravo u HNK Split priprema glumačka audicija. Tamo, naime, pripremaju predstavu Dina Pešuta Pritisci moje generacije, koju će režirati Samo M. Strelec. Rad na predstavi počet će krajem ožujka 2013., a premijera je zakazana za 22. svibnja 2013. godine na velikoj sceni HNK u Splitu.

Audicija će se održati 7. ožujka u splitskom HNK s početkom u 9 sati. Jedini uvjet za dolazak na audiciju je da se traže glumici sa završenom Akademijom (ili studenti Akademije) stari od 20 do 32 godine. Prijave za audiciju (životopis i fotografija) primaju se na mail ravnatelj-drame@hnk-split.hr najkasnije do  4. ožujka. Nakon te prijave svi zainteresirani kandidati dobit će materijale za pripremu i detalje o audiciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije