Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
game of thrones

Atraktivne scene sa snimanja "Igre prijestolja" u Dubrovniku

igra prijestolja (1)
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/10
03.10.2011.
u 18:22

U Dubrovniku se snima druga sezona serije na temelju slavnog fantasy serijala G.R.R. Martina.

Kako je šetnja bahatog mladog kralja Joffreya završila blamažom, a umalo i tragedijom, mogli su u ponedjeljak rijetki vidjeti u Dubrovniku, a milijuni fanova moći će vidjeti tek sljedećeg proljeća na TV-ekranima.

Dubrovnik već nekoliko tjedana, naime, glumi Kraljev grudobran, glavni grad Sedam kraljevina Westerosa iz slavne HBO-ove serije "Igre prijestolja".

U Dubrovniku se snima druga sezona serije na temelju slavnog fantasy serijala G.R.R. Martina. Druga sezona slijedi drugu Martinovu knjigu "Sraz kraljeva", u kojoj se sukobljavaju samoproglašeni kraljevi Joffrey Baratheon (kuća Lannister), Robb Stark (kuća Stark) i Renly Baratheon (kuća Baratheon). Obranu Kraljeva grudobrana organizira novi kraljev namjesnik – Tyrion Lannister, nedavno jedini nagrađen Emmyjem iz te raskošne HBO-ove serije...

Komentara 2

TM
trade_mark
19:34 03.10.2011.

ova prva fotka je skoro kao neki prikaz skorije hrvatske realnosti...

TM
trade_mark
19:34 03.10.2011.

...pardon, druga fotka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije