Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratka priča
Povratak na članak

49. priča: Saša Stanić: Friz gospodina S. S.-a

Razbor je prezirao. Borio se protiv njega. Zatirao ga. Govorilo se čak da ga je i gurao pod tepih. Doduše, prepreden je taj razum, pa se on znao izvući i pratiti ga

Komentari 4

BE
Belial
16:16 19.03.2014.

Ova priča mi je super! Svaka čast autoru!

VL
BW
B4d Wolf
14:27 19.03.2014.

Sjajno!

VL
Avatar sposaric
sposaric
09:13 30.03.2014.

Ovo kao da je dio kakve veće cjeline i još bih to mogao prihvatiti, ovako je potpuno nejasno zašto je taj S.S. nestrpljiv, uvijek nezadovoljan šišanjem u tom istom frizerskom salonu, mrzitelj je čekanja iako vjerojatno ima vremena na pretek!? Pisac bi se konačno trebao riješiti tih silnih stranih izraza koji bespotrebno opterećuju pripovijedanje. Valjda nam je hrvatski jezik siromašan pa, eto, mora se zalaziti u "višedimenzionalni univerzum"! Zanimljivo je da ovaj gospodin S. S. inače "strašan čitatelj", kojemu je zasigurno dosadno u životu, prezire i žene, jer u svakoj je valjda "gnjusni nametnik koji će ga prije ili kasnije doći glave"!? Eh, kad se miješaju Marinetti i Kafka, ode sve k vragu na "eutanaziju"!

VL
TI
tiamat
19:37 19.03.2014.

Definitivno najneobičnija priča, time i najzanimljivija. Sviđa mi se način na koji prikazuje trivijalnost stvarnosti i njezina jezovito nadrealna plastičnost kojom se služi. Osveženje, definitivno. :-)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.