Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratka priča
Povratak na članak

33. priča: Nenad Šepić: Slučaj drugarice Melite

I dok je govorila, promatrao sam članove kolektiva. Mnogima se na licima očitovala nelagoda, nisu mogli shvatiti što se to zbiva...

Komentari 2

SM
stari_mačak
16:16 20.11.2013.

Pa da je i natječaj za najbolji esej VL ovome ne bih dao prolaznu ocjenu. Priče, priče nam dajte, zaboga!!!

VL
Avatar sposaric
sposaric
20:22 24.11.2013.

Ovo niti je priča, niti esej, čak ne zaslužuje prolaznu ocjenu kao prisjećanje na nekakva davna vremena, mada bi se moglo pronaći dosta duhovitih tema iz "samoupravnog socijalizma", eh, zašto ne, pa nije vrag tako crn (ili crven!)?! Dakle, kad se već piše ili pokušava pisati o bivšem političkom sustavu, onda treba dopisati kakav pošteni uvod i svršetak. No, za takvo što treba malo više vremena, truda i znanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.