Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
youtube

2Cellos izveli AC/DC uz pomoć mladog bubnjara Dušana Kranjca

Nogomet
Foto: Pixsell
1/2
26.01.2012.
u 16:50

Luka i Stjepan trenutačno su Los Angelesu gdje ih očekuje najluđi tjedan u njihovoj dosadašnjoj karijeri - nastupaju u prva tri, najgledanija američka tv šoua - Ellen DeGeneres, Jaya Lenoa...

 

2CELLOS Luka Sulic i Stjepan Hauser obradili su dvije pjesme skupine AC/DC
You Shook Me All Night Long i Highway To Hell

Dvojac 2cellos Luka Šulić i Stjepan Hauser obradili su dvije pjesme skupine AC/DC "You Shook Me All Night Long" i "Highway To Hell", a u izvedbi im se pridružio i mladi bubnjar Dušan Kranjc. Luka i Stjepan trenutačno su Los Angelesu gdje ih očekuje najluđi tjedan u njihovoj dosadašnjoj karijeri - nastupaju u prva tri, najgledanija američka tv šoua - Ellen DeGeneres, pa Jaya Lenoa, u kojem će izvesti pjesmu "Smooth Criminal", a povod je njihovo gostovanje u seriji "Glee" (posvećenoj Michaelu Jacksonu - dečki su odsvirali "Smooth Criminal"). U tom istom tjednu, osim što će nastupiti u još nekoliko važnih tv emisija, imat će i turneju s Eltonom Johnom po Južnoj Americi, gdje će posjetiti Peru, Costa Ricu, Panamu i Venezuelu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar bok
bok
19:03 26.01.2012.

...decki su svjetska klasa! Ceka vas blistava karijera!! Ima nas Hrvata, ima........ bravo!!!

Avatar intimus500
intimus500
21:44 26.01.2012.

BRAVO!!!!!

Avatar patkovic
patkovic
22:38 26.01.2012.

malo da odmore dupe pa onda opet sa eltonom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije