Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
E-knjiga

150.000 posjetitelja čitalo besplatne elektroničke knjige

robert roklicer
marko prpić/pixsell
07.01.2013.
u 12:40

Prošle je godine 150.000 posjetitelja čitalo više od 100.000 knjiga na stranicama projekta besplatne elektroničke knjige. Lani je u sklopu projekta objavljeno deset novih naslova, pa je sada posjetiteljima dostupno 137 naslova

Prošle je godine 150.000 posjetitelja čitalo više od 100.000 knjiga na stranicama projekta besplatne elektroničke knjige. Lani je objavljeno i deset novih naslova, pa je sada čitateljima dostupno ukupno 137 naslova. Najčitaniji naslov u prošloj godini je knjiga "Mediji, propaganda i sistem" Noama Chomskog, a slijedi knjiga Roberta Roklicera "Kako se ubiti".

Treća najčitanija knjiga je "Tour de force" Krešimira Pintarića, a slijedi "Građanski neposluh" Henryja Davida Thoreaua. Lani su u sklopu projekta Društva za promicanje književnosti na novim medijima na mreži objavljene tri zbirke poezije i to "Južni križ" Tomice Bajsića, "Praksa laži" Branka Maleša i "Srednji svijet" Damira Šodana. Nenad Rizvanović zastupljen je romanom "Sat pjevanja", zbirkom eseja "Enciklopedija ništavila" Stanko Andrić, a zbirkom kratkih proza "Kali Juga" Boris Gregorić. Tu su i tri filmološka naslova Hrvoja Turkovića te "Građanski neposluh" Thoreaua.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije