Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prima centar

"11 vizija" ime je velike izložbe na kojoj izlaže čak 11 umjetnica

izložba \"11 vizija\"
arhiv VL-a
07.03.2010.
u 15:54

Od slikarica i kiparica, preko fotografkinja do modnih dizajnerica - sve su se one okupile na izložbi koja propituje žensku senzualnost i odgovara na pitanje "kako je danas biti ženom"

U galeriji Prima Centar Berlin koja pripada nizu galerija u sastavu Kolonije Wedding, krajem veljače je otvorena izložba pod nazivom “11 visions“.

 

Na izložbi sudjeluje jedanaest umjetnica iz Hrvatske - Nina Brkić, Nena Brkić, Tajči Čekada, Marija Lopac, Anja Maleć, Marina Paulenka (rad na slici), Ivana Režek, Gabrijela Rukelj, Vesna Šantak, Diana Šimek i Martina Vrbanić. Koncept izložbe osmislila je Ivana Režek. Svaka od umjetnica izlaže radove koji su najtipičniji za njen umjetnički stil. Poveznica svih radova je inspiraciju ljudskim likom i određenim aspektom ženstvenosti, te stil iza kojeg stoje snažne emocije.

 

Izložba ostaje otvorena do 24. ozujka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije