Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.02.2013. u 12:00

Kosor se prometnula u vodećeg stranačkog disidenta, što Kujundžić očito nije htio više pratiti prekriženih ruku

Milan Kujundžić, nesuđeni predsjednik HDZ-a, nikako da se oporavi od poraza na stranačkim izborima. Osim što mu je trn u peti predsjednik Karamarko, sada je ustanovio i da mu je bivša predsjednica Jadranka Kosor ukrala show. Serijom javnih istupa Kosor se prometnula u vodećeg stranačkog disidenta, što Kujundžić očito nije htio više pratiti prekriženih ruku. Stoga je u Slobodnoj izjavio da je “politička snaga HDZ-a na državnoj razini ravna nuli” te će “Milanović vladati vječno nastavi li vrh HDZ-a ovakvu politiku”. Efektno, ali ne toliko da zasjeni Jadranku Kosor.

Umjesto skupog terenca šefici Plitvica treba čamac

Lidija Bertović, ravnateljica Nacionalnog parka Plitvička jezera, doima se zatečeno nakon što je otkriveno da se otok usred najvećeg plitvičkog jezera Kozjaka već tri godine prodaje putem oglasa. Otok uknjižen kao privatno vlasništvo procijenjen je na 350.000 eura premda se na njemu ne smije graditi jer je dio nacionalnog parka. U izjavi za Novi list ravnateljica navodi da tek treba utvrditi ključne podatke vezane uz slučaj spornog otoka, inače jedinog u cijelom nacionalnom parku. U pravu je bio nadležni ministar Zmajlović kada je nedavno ravnateljici stopirao kupnju luksuznog terenca. Treba joj kupiti luksuzni čamac da otkrije izgubljeni otok.

Jurčić se zalaže za priključenje Hrvatske Turskoj

Ljubo Jurčić, poznati ekonomist, iznio je razmišljanje da bi bilo bolje da se Hrvatska priključi rastućoj Turskoj nego Europskoj uniji koja je u krizi. Sudeći po TV programu, Hrvatska se već ubrzano približava Turcima.

Gradonačelnik sam sebi dodijelio koncesije za kafiće

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, užurbano privodi kraju svoj skandalozni mandat koji će građani pamtiti po gradnji zapadne obale vrijedne 80 milijuna javnih kuna ispred svog privatnog hotela Marjan. Ali to nije sve, rekli bi spretni trgovci. Grad Split odabrao je i koncesionare za tri nova kafića na zapadnoj obali od kojih su dva, otkriva Slobodna, dodijeljena tvrtkama u vlasništvu gradonačelnika Željka Keruma. Split – grad po mjeri gradonačelnika.

>> U Splitu sve ovisi o don Grubišiću, Kerumov rad ocijenjen dvojkom

Komentara 1

TK
Tim Kovacev
09:19 17.02.2013.

Mislim da je gospodin Karamarko bolji izbor od gospodina Kujundzica za predsjednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?