Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za poželjeti

Kuhinja iz snova

nagradna igra
Foto: PR FOTO
1/12
10.02.2016.
u 11:39

Ne propustite veliku nagradnu igru Večernjakovih subotnjih magazina. Izrežite i pošaljite minimalno jedan kupon iz jednog od Večernjakovih magazina (Livinga, Dive, Slanog&Slatkog ili Mojeg zdravlja).

Dovoljno je poslati samo jedan kupon kako biste sudjelovali u nagradnoj igri. Prvi kupon potražite u magazinu Living koji je u prodaji na svim kioscima. Ako želite povećati svoje šanse za osvajanje nagrade, pošaljite više kupona. Drugi kupon potražite u magazinu Diva u subotu, 13.2. Kupone šaljite odvojeno!

Osvojite Meblo Trade kuhinju sa svim pripadajućim uređajima (pločom za kuhanje, napom, pećnicom, perilicom, sudoperom i hladnjakom), Sencor kućanske aparate (štapni mikser, kuhalo za vodu, kuhinjski robot, kuhinjska vaga ili toster), Picard torbicu, Serax čajnik i dvije šalice, Nuxe Prodigieux le parfum Čudesni parfem, Kozmo poklon paket, Love Mia majicu dugih i kratkih rukava te Villeroy i Boch okvir za sliku.

Kupon pošaljite na adresu: Večernji list do.o.o., Za nagradnu igru „Vrijedne nagrade uz Večernjakove luksuzne magazine“, p.p. 908, 10002 Zagreb.

Pravila nagradne igre potražite ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije