Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprimjereno

Zaboravite bogate klince s Instagrama, stigli su njihovi bogati kućni ljubimci

pas
Foto: Instagram
1/3
24.02.2015.
u 21:22

Fotografije pasa i mačaka koji se provode na jahtama, u trgovinama poznatih modnih brendova ili čak jašući na svojim konjima postale su hit na društvenim mrežama.

Otkako popularne društvene mreže poput Facebooka i Twittera te posebno Instagrama preplavljuju fotografije bogatih i slavnih, koje većinom sami objavljuju, sada su se pojavile i fotografije njihovih kućnih ljubimaca.

Kao što su medijske stupce nedavno ispunjavale fotografije djece imućnih ljudi iz različitih dijelova svijeta, pa čak i tradicionalno zatvorenog Irana, sada ih ispunjavaju fotografije pasa i mačaka koji se provode na jahtama, u trgovinama poznatih modnih brendova ili čak jašući na svojim konjima.

Ove fotografije na Instagramu, naravno, nisu objavili sami kućni ljubimci nego njihovi vlasnici, no ovakav potez nije naišao na odobravanje javnosti.

Većina komentara bila je negativna jer korisnici društvenih mreža smatraju da je potpuno neprimjereno objavljivati fotografije pasa i mačaka koji uživaju u luksuzu dok dio stanovništva gladuje.

>>Svojim činom razbjesnio javnost: 'Zašto je moj pas više kul'

>>Alf zna samo za život u azilu, a još može pružiti puno ljubavi i sreće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije