Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestao

Vili danima luta Zagrebom, viđen je na Cvjetnom trgu

Vili
Foto: Privatni album
1/5
11.05.2015.
u 14:29

U istom danu bio je ispred Importanne centra na Glavnom kolodvoru, a nakon toga gubi mu se svaki trag

Mješanac Vili udomljen je iz udruge Vau-Vau Amigo u zagrebačku obitelj koja živi na Bukovcu.

- Sve je bilo super, posjetili smo ga nakon što je udomljen i nije bilo problema. Pobjegao je prije desetak dana i vlasnik ga je pronašao uz pomoć Suze – kažu volonteri udruge i dodaju da su ih upravo djelatnici Suze obavijetili da Vili opet luta Zagrebom.

Prema dojavama viđen je na Cvjetnom trgu i ispred Importanne centra na Glavnom kolodvoru. Dojava da je viđen u Dubravi nije provjerena. I nakon toga gubi mu se svaki trag. Nema ogrlicu, a po svemu sudeći nije niti čipiran.

- Iako nam je vlasnik stalno tvrdio da ga je čipirao, nije nam poslao broj – kažu u Udruzi.

Vili je dobroćudan i umiljat, ali i plah prema nepoznatim ljudima. Vjerojatno je i dodatno uplašen jer danima luta ulicama grada. Treba mu polako prići, dozivati ga imenom i pokušati ga uloviti. Ako ste ga vidjeli, nazovite 091/594-4857 ili Suzu na 060/404-044.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije